ForPro Burn Protein Blend 900g-Amestec proteic

forPro-regener-burn-protein-900g-amestec-proteic
forPro-regener-burn-protein-900g-amestec-proteic
forPro-regener-burn-protein-900g-amestec-proteic
forPro-regener-burn-protein-900g-amestec-proteic
forPro-regener-burn-protein-900g-amestec-proteic
forPro-regener-burn-protein-900g-amestec-proteic

Ca produs de ardere a grăsimilor,ajută să scapi de excesul de grăsime.

145,00 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Info produs
Descriere

ForPro Burn Protein Blend 900g-Amestec proteic


ForPro Americana Protein Pancake


Există momente în viață când simți că ai nevoie doar de o mică mână de ajutor pentru a-ți atinge obiectivele de fitness.Nu vă faceți griji, ForPro Burn Protein Blend este eficient pentru a vă ajuta să vă realizați visele cât mai repede posibil.

ForPro Burn Protein Blend este o formulă conceputa științific, care conține un amestec de ingrediente premium fără zahăr adăugat.


Combinând trei proteine de absorbție lentă și rapidă de înaltă calitate,cu componente dovedite de ardere a grăsimilor și intensificator metabolic precum CLA, L-carnitină și Taurin, astfel furnizand în mod constant mușchilor aminoacizi vitali, îmbunătățind în același timp efectul de ardere a grăsimilor.

Glutamina este, de asemenea, unul dintre cei mai importanți aminoacizi, deoarece majoritatea țesutului muscular (60%) este format din acesta. Trebuie să fie înlocuit continuu, altfel poate apărea catabolismul (descompunerea mușchilor).

Conținutul ridicat de fibre suportă pierderea în greutate. Este deja recunoscut oficial că consumul de conținut ridicat de fibre compensează excesul de greutate și obezitatea. Fibra reduce densitatea energiei și prelungește senzația de sațietate. Împiedică eficient catabolismul matinal!

Persoanele care doresc să slăbească aleg de multe ori să urmeze o dietă bogată în proteine. Consumul de proteine ajută să le ofere oamenilor un sentiment saturatie, ceea ce poate duce la consumul de mai puține calorii. O dietă bogată în proteine conține de obicei cantități mari de proteine și doar o cantitate mică de carbohidrați.

ForPro Burn Protein Blend este un supliment nutritiv versatil cu două funcții principale. În primul rând în sine, o pulbere proteică unică, cu o compoziție unică de lapte, proteine din zer și cazeină, care vă permite să dezvoltați și să mențineți tonusul muscular. Cea de-a doua funcție principală, ca produs de ardere a grăsimilor, este de a regla metabolismul grăsimilor, ajutând la scăparea excesului de grăsime.

Este recomandat atât bărbaților, cât și femeilor, în special celor care ard simultan grăsimea în timp ce construiesc și mențin masa musculară slabă.

Ingrediente: izolat proteic din lapte (lapte), izolat proteic din zer (lapte), amidon modificat (E1442), cazeinat de calciu (lapte), aromă de vanilie, praf CLA, L-carnitină (tartrat L), clorură de sodiu, guma de guar (agent de îngroșare), sucraloză (îndulcitor), beta-caroten (colorant), taurină.

Preparare:
Se amestecă o lingură (30g) de produs cu 250 ml apă sau lapte degresat.


Gramaj: 900 g


Data expirarii:pe ambalaj, (zi,luna,an).

Valoarea nutritivă:

100 g 30 g
Energie
1477,33 kJ
(351,92 kcal)
434,2 kJ
(42,23 kcal)
Grasimi
din care grăsimi saturate
1 g
0 g
0,3 g
0 g
Carbohidrati
din care zahăr
23,23 g
0 g
6,67 g
0 g
Fibre
11,8 g 3,54 g
Proteine 61 g 18,3 g
Sare
0,67 g 0,2 g
Info produs
Numar articol
SSCL55