Forpro Triple Zero Pasta Classic - Spaghetti

Forpro Triple Zero Pasta Classic - Spaghetti

ZERO carbohidrați, ZERO zahăr, ZERO grăsimi....cum se poate?


11,00 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Info produs
Descriere

Forpro Triple Zero Pasta Classic - Spaghetti

 

GENERAȚIE NOUĂ PENTRU DIETĂ!

 

ZERO carbohidrați, ZERO zahăr, ZERO grăsimi....cum se poate?

Secretul este proprietatea fantastică a făinii Forpro-Carb Control – capacitatea excepțională de a absorbi umiditatea. Poate reține o cantitate de 3 ori mai mare decât masa proprie. Datorită acestui fapt, în 100 g de Forpro-Carb Control 100 sunt doar 4 grame de făină, ale căror conținut de nutrienți este infim.

 

Forpro-Carb Control, cea mai dinamică companie a branșei industriale, a obținut rezultate excepționale în dezvoltarea esenței, care asigură gustul asemănător originalului pe lângă conținut redus de calorii, grăsimi, zahăr și carbohidrați, cu conținut de materii prime de calitate premium.

Pastele consumate – datorită fibrelor vegetale solubile în apă – sunt totuși sățioase. După consumarea lor, ne simțim sătui ore întregi. Stimulează digestia în stomac și în sistemul intestinal, organismul nostru arzând mai multe calorii astfel decât cele introduse cu pastele și în același timp tranzitează ca și balast sistemul intestinal, curățându-l.

Se poate introduce ușor în orice dietă. Cei care iubesc pastele dar din motive medicale trebuie să se abțină de la ele, primesc o șansă cu Forpro-Carb Control pentru a nu evita complet mâncărurile preferate.

Înlocuitor de paste fierte, cu conținut ridicat de fibre, produs fără gluten, fără zahăr, fără grăsime, pe bază de konjac. Gata într-un minut! 1-2 porții

 

Metoda secretă de slăbire a Asiei: sațietate de lungă durată cu fibre.

Veste bună pentru iubitorii pastelor! ForPro Carb Control preparat din fibrele gucomannanul natural (konjac) este alternativa cu calorii reduse a orezului tradițional. Gucomannanul este darul naturii pentru cei la regim. În Japonia se consumă de secole. Este ideal pentru cei cu intoleranță la gluten, pentru vegetarieni și vegani, pentru diabetici sau pentru cei care urmează regulile de alimentație kosher.

 

Fără gluten și fără lactoză. Ingrediente: : apă, făină konjac (3,5%), regulator de aciditate: hidroxid de calciu, colorant: dioxid de titan.

Alergeni: poate conține urme de ovăz.

Păstrare: în loc uscat și răcoros. Se va păstra ferit de aer, în apă curată, pentru maxim 2 zile de la deschidere.

 

Mod de preparare: Nu necesită fierbere. Vărsați apa din pachet. Clătiți produsul sub apă rece de 2-3 ori. Încălziți într-o tigaie neacoperită pentru 2-3 minute sau încălziți în cuptorul cu microunde pentru 1 minut sau într-un wok. Consumați produsul ca și garnitură lângă preparatele preferate, ca și preparat în wok sau serviți lângă supă sau salată.

 

Forpro CarbControl se găsește într-o pungă cu apă. La deschidere puteți sesiza un miros neobișnuit, care va dispărea complet la clătire. Sfat: serviți cu sosul Forpro-Carb Control preferat! Fotografia de pe ambalaj este doar ilustrație.

 

Greutate netă: 270 g / Greutate brută: 200 g

Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj în câmpul alb (zi, lună, an).


Valoare nutritivă: 

100 g                    RI%

Energie

39 kJ (9 kcal) 0,5%
Total grăsimi: 0 g 0 %
Din care grăsimi saturate 0 g 0 %
Carbohidrați:     0,6 g 0%
din care zahăr:   0 g 0 %
Fibre 3,6 g 0 %
Proteine 0 g 0 %
Sare 0,3 mg 0 %
Info produs
Producator
Forpro - Carb Control
Numar articol
T-WJ-000028
Masa
270 g/buc