Deocamdată pagina este ÎNCHISĂ!
Vă rugăm încercați mai târziu.
 

Forpro Triple Zero Pasta - Tagliatelle with Spinach

Forpro Triple Zero Pasta - Tagliatelle with Spinach

ZERO carbohidrați, ZERO zahăr, ZERO grăsimi....cum se poate?


11,00 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Info produs
Descriere

Forpro Triple Zero Pasta - Tagliatelle with Spinach

Tagliatelle cu spanac

GENERAȚIE NOUĂ PENTRU DIETĂ!

ZERO carbohidrați, ZERO zahăr, ZERO grăsimi....cum se poate?

 

Secretul este proprietatea fantastică a făinii Forpro-Carb Control – capacitatea excepțională de a absorbi umiditatea. Poate reține o cantitate de 3 ori mai mare decât masa proprie. Datorită acestui fapt, în 100 g de Forpro-Carb Control 100 sunt doar 4 grame de făină, ale căror conținut de nutrienți este infim.

 

Pasta Triple ZeroTagliatelle cu spanac,este înlocuitor de paste fierte, cu conținut ridicat de fibre, produs fără gluten, fără zahăr, fără grăsime, pe bază de konjac. Gata într-un minut! 1-2 porții

 

Pastele consumate – datorită fibrelor vegetale solubile în apă – sunt totuși sățioase. După consumarea lor, ne simțim sătui ore întregi. Stimulează digestia în stomac și în sistemul intestinal, organismul nostru arzând mai multe calorii astfel decât cele introduse cu pastele și în același timp tranzitează ca și balast sistemul intestinal, curățându-l.

 

Se poate introduce ușor în orice dietă. Cei care iubesc pastele dar din motive medicale trebuie să se abțină de la ele, primesc o șansă cu Forpro-Carb Control pentru a nu evita complet mâncărurile preferate.

 

Veste bună pentru iubitorii pastelor! ForPro Carb Control preparat din fibrele gucomannanul natural (konjac) este alternativa cu calorii reduse a pastei tradiționale. Gucomannanul este darul naturii pentru cei la regim. În Japonia se consumă de secole. Este ideal pentru cei cu intoleranță la gluten, pentru vegetarieni și vegani, pentru diabetici sau pentru cei care urmează regulile de alimentație kosher.

 

Metoda secretă de slăbire a Asiei: sațietate de lungă durată cu fibre.

Descoperiți gustul excepțional cu busuioc al Pastei Triple Zero, de pe care lipsesc doar roșiile și puțin parmezan. Consumați ca și garnitură lîngă preparatere preferate sau serviți lângă supă sau salată.

  • Conținut scăzut de calorii
  • Fără zahăr
  • Conținut scăzut de grăsimi
  • Fără gluten și fără lactoză
  • Fără soia
  • Cu gust unic și delicios

 

Prezentare:270 g

Sfat:Alege lângă paste sosuri Near Zero Calorie, cu care poți înlocui mesele fără remușcări

  

Fără gluten și fără lactoză. Ingrediente: : apă, făină konjac (3,5%),faina de spanac,regulator de aciditate: hidroxid de calciu.

Alergeni:poate conține urme de ovăz!

 

Mod de preparare: Nu necesită fierbere. Vărsați apa din pachet. Clătiți produsul sub apă rece de 2-3 ori. Încălziți într-o tigaie neacoperită pentru 2-3 minute sau încălziți în cuptorul cu microunde pentru 1 minut sau într-un wok. Consumați produsul ca și garnitură lângă preparatele preferate, ca și preparat în wok sau serviți lângă supă sau salată.

 Produsul se găsește într-o pungă cu apă. La deschidere puteți sesiza un miros neobișnuit, care va dispărea complet la clătire. 

 

Păstrare: în loc uscat și răcoros. Se va păstra ferit de aer, în apă curată, pentru maxim 2 zile de la deschidere.

 

Valoare nutritivă/100 g de produs


100 g RI%*
valoare energetică 51,9 kJ (12,5 kcal)

-

Total grăsimi:
Din care grăsimi saturate
0.3 g*
0 g
-
Carbohidrați:
din care zahăr:
0.3 g*
0 g
-
Fibre
3,4 g -
Proteine 0,49 g -
Sare
3,4 mg -
*%RDA


Video Triple Zero Pasta:


 

 

Info produs
Producator
Forpro - Carb Control
Numar articol
WJ-000028sp
Masa
270 g/buc