Deocamdată pagina este ÎNCHISĂ!
Vă rugăm încercați mai târziu.
 

High Protein Smoothie drink - French Vanilla

High Protein Smoothie drink - French Vanilla

Bombă proteică naturală! ZERO CARB, cu 15 g de proteine pe porție! Un mix proteic gata de consum, întotdeauna la îndemână.

 

12,00 RON
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Info produs
Descriere

BĂUTURĂ SMOOTHIE CU CONȚINUT ÎNALT DE PROTEINE

ZERO CARB (VANILIE)

BOMBĂ PROTEICĂ NATURALĂ!

Fără adaos de zahăr! Cu 15 g de proteine pe porție!

FORPRO CARB CONTROL a realizat o băutură proteică conform celor mai înalte standarde, cu un gust fantastic de armonios.

În crearea gustului deosebit, a combinat profesionalismul bine cunoscut cu substanțele de înaltă calitate și cu angajamentul pentru inovații și a realizat o băutură proteică smoothie, care nu este doar proteină-pentru-plăcere (ușor crează dependență), dar are și conținut scăzut de grăsimi, nu conține adaos de carbohidrați*, însă îți aprovizionează musculatura cu 15 g (valoare biologică completă) de proteină din zer.

O opțiune minunată și gustoasă chiar și după activități sportive (în sprijinul mușchilor tăi), chiar și dimineața, pentru a-ți porni ziua! Această proteină contribuie la creșterea și menținerea masei musculare, precum și la menținerea sănătății sistemului osos.

*Afirmații dovedite științific, autorizate de Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentară (EFSA).

A venit momentul dietei de concurs sau dorești să minimalizezi consumul de carbohidrați pentru că pur și simplu dorești să arăți bine? Sau pe lângă sportul practicat ai avea nevoie de proteine?

Aici este soluția: HIGH PTOTEIN SMOOTHIE (BĂUTURĂ SMOOTHIE CU CONȚINUT ÎNALT DE PROTEINE)

Ambalajul igienic asigură nu doar faptul că în shake-ul tău aproape obligatoriu după antrenament ai porția de proteine corespunzătoare în calitatea promisă, dar face posibilă ca în cursul zilei în câteva clipe să-ți fie la îndemână proteina indispensabilă mușchilor, ușor digerabilă și cu o absorbție incredibil de rapidă!

Conținutul înalt natural de aminoacizi BCAA al băuturii proteice de categoria ultra-top este indispensabil pentru atingerea celei mai pure mase musculare, iar indexul de biodisponibilitate extrem de înalt o face de două ori mai valoroasă: nu primim doar proteină pură, dar aceasta se va valorifica în cea mai mare măsură posibilă, nu doar tranzitează sistemul nostru digestiv!

Un mix proteic gata de consum, care este întotdeauna la îndemână!

Ingreidente: Apă purificată, proteină din lapte și soia, cremă (lapte), cacao (1,4%), arome, fructo oligo zaharide din cicorie (inulină), agenți de îngroșare: celuloză microcristalină, carboximetilceluloză sodică, caragenan, stabilizatori: fosfat de sodiu, citrat de sodiu, emulgatori: monogliceride și digliceride, sare, îndulcitori: sucraloză și acesulfam K, colorant: beta caroten.

Alergeni: Conține lapte și soia (vezi evidențiate prin îngroșare). Poate conține urme de ouă, gluten, muștar, țelină și sulfiți.

Păstrare: A se păstra la loc uscat și răcoros (sub 25°C), în ambalajul original.

Mod de utilizare: După antrenament, sau pentru înlocuirea oricărei mese.

După deschidere a se păstra la frigider! Înainte de utilizare a se agita foarte bine! Este important consumul zilnic de lichide într-o cantitate generoasă. Produsul nu înlocuiește un regim echilibrat și variat.

Ambalaj: 330 ml

Gust: Vanilie

Valoare nutritivă   100g    265g
Valoare energetică  158 kJ/40 kcal     402 kJ/102 kcal
Grăsimi   1,3 g       3,3 g
Grăsimi saturate     0,3 g   0,7 g
Carbohidrați      0,3 g   0,8 g
din care zahăr  0,2 g 0,4 g
din care amidon   0,4 g    1,1 g
Fibre  0,5 g 1,4 g
Proteine  5,9 g   15,0 g
Sare 0,4 g 0,9 g
Calciu  90 mg   230 mg
(11%*) (28,5%*)

                             

*% - RDA: Consum zilnic recomandat

 

Info produs
Numar articol
High_Protein_Smoothie_drink