Near Zero Calorie -Sos de arțar Canadian Maple

Near Zero Calorie -Sos de arțar Canadian Maple

Siropul de arțar este un îndulcitor natural delicios, făcut din seva arborelui de arțar. Are gustul și consistența mierii.

26,00 RON
Preț unitar: 0,052 RON/ml
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Info produs
Descriere

Near Zero Calorie-Sos de arțar Canadian Maple

 

NOUĂ GENERAȚIE PENTRU DIETĂ!

 
Zero zahăr, zero grăsimi....cum se poate?

Secretul este în dezvoltarea produselor Forpro-Carb Control, produse foarte sănătoase, care ajută direcționarea oamenilor către o nutriție fără calorii, fără grăsimi, fără carbohidrați și fără zahăr, fără să uite experiența gustului extraordinar.

Siropul de arțar este un îndulcitor natural delicios, produs din seva arborelui de arțar. Are gustul și consistența mierii. Forpro-Carb Control oferă o gamă de arome deosebite gurmanzilor.

Forpro-Carb Control, cea mai dinamică companie a branșei, a obținut rezultate excepționale în dezvoltarea esenței, care asigură gustul asemănător originalului pe lângă conținut redus de calorii, grăsimi, zahăr și carbohidrați, cu conținut de materii prime de calitate premium.

Toate sosurile au gust excepțional. De îndată ce guști aceste sosuri, uiți imediat că acesta este un produs cu conținut scăzut de calorii.

 

Produsele Near Zero Calorie Sauce pot fi introduse ușor în orice dietă. Persoanele care iubesc preparatele gustoase, dar din motive medicale trebuie să se abțină de la ele, primesc o șansă cu produsele Forpro-Carb Control pentru a nu fi nevoite să evite complet mâncărurile preferate.

Ambalajul practic și capacul anti-scurgere asigură o dozare exactă și curată acasă sau pe drum.

Una din specialitățile gamei Forpro-Carb Control este sosul de arțar Canadian Maple. Este recomandat pentru a da gust clătitelor și terciului de ovăz.  Se poate folosi și ca o componentă delicioasă în rețetele de cafea, înghețată și iaurt. Dacă îți place să dai gust mâncărurilor tale, dar îți este frică de conținutul ridicat de calorii și zahăr, atunci îți recomandăm produsele Forpro-Carb Control care sunt:

  • Cu calorii reduse
  • Fără zahăr
  • Fără grăsime
  • Fără gluten
  • Cu gust unic și delicios

 

Prezentare: 500 ml

 

Ingrediente: apă,regulator de aciditate: acid citric, agenți de îngroșare: gumă de xantan, gumă de celuloză,arome, conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, colorant: caramel sulfit de amoniu, îndulcitor: sucraloză.

 

Valoare nutritivă/100 ml

100 ml
1 portie- 5 ml
Energie 17 kJ (4 kcal) 1 kJ (0 kcal)
Grasimi 0,00 g
0,00 g
din care grăsimi saturate 0,00 g 0,00 g
Carbohidrati 0,7 g 0,04 g
din care zahăr 0,00 g 0,00 g
Fibre 0,58 g 0,03 g
Proteine 0,05 g 0,00 g
Sare 0,03 g
0,00 g
Info produs
Producator
Forpro - Carb Control
Numar articol
T-K-0002