Forpro Near Zero Calorie Syrup - Double Chocolate

Forpro Near Zero Calorie Syrup - Double Chocolate

Ciocolata este una din delicatesele cele mai delicioase ale omenirii. Sosul de ciocolată dublă se produce din ciocolată de calitate, gustul lui dulce, ușor este perfect pentru înghețate, shake-uri, cafele și produse lactate.

 

26,00 RON
Preț unitar: 0,052 RON/ml
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Info produs
Descriere

Forpro Near Zero Calorie Syrup - Double Chocolate 

 

NOUĂ GENERAȚIE PENTRU DIETĂ!  

Zero zahăr, zero grăsimi....cum se poate?

Secretul este în dezvoltarea produselor Forpro-Carb Control, produse foarte sănătoase, care ajută direcționarea oamenilor către o nutriție fără calorii, fără grăsimi, fără carbohidrați și fără zahăr, fără să uite experiența gustului extraordinar.

Ciocolata este una din delicatesele cele mai delicioase ale omenirii. Sosul de ciocolată dublă se produce din ciocolată de calitate, gustul lui dulce, ușor este perfect pentru înghețate, shake-uri, cafele și produse lactate. Forpro-Carb Control oferă o gamă de arome deosebite pentru gurmanzi. 

Forpro-Carb Control, cea mai dinamică companie a branșei, a obținut rezultate excepționale în dezvoltarea esenței, care asigură gustul asemănător originalului pe lângă conținut redus de calorii, grăsimi, zahăr și carbohidrați, cu conținut de materii prime de calitate premium.

Toate sosurile au gust excepțional. De îndată ce guști aceste sosuri, uiți imediat că acesta este un produs cu conținut scăzut de calorii.

 

Produsele Near Zero Calorie Sauce pot fi introduse ușor în orice dietă. Persoanele care iubesc preparatele gustoase, dar din motive medicale trebuie să se abțină de la ele, primesc o șansă cu produsele Forpro-Carb Control pentru a nu fi nevoite să evite complet mâncărurile preferate.

Ambalajul practic și capacul anti-scurgere asigură o dozare exactă și curată acasă sau pe drum.

Una din specialitățile gamei Forpro-Carb Control este sosul de ciocolată Double Chocolate. Este recomandat pentru a da gust înghețatelor, shake-urilor, cafelelor sau produselor lactate. Dacă îți place să dai gust mâncărurilor tale, dar îți este frică de conținutul ridicat de calorii și zahăr, atunci îți recomandăm produsele Forpro-Carb Control care sunt:

  • Cu calorii reduse
  • Fără zahăr
  • Fără grăsime
  • Fără gluten
  • Fără soia
  • Cu gust unic și delicios

 

Prezentare: 500 ml

 

Sfat: Alege lângă sos paste ZERO CARB (Triple Zero Pasta), cu care poți înlocui mesele fără remușcări!

 

Ingrediente: apă, arome, praf de cacao degresat (0,9%), agent de îngroșare: gumă de xantan,guma de celuloză,sare,conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, îndulcitor: sucraloză,regulator de aciditate: acid citric.

 Valoare nutritivă/100 ml

 

100 ml
1 portie - 5 ml
Energie 19 kJ (5 kcal) 1 kJ (0 kcal)
Grăsimi totale 0.09 g
0.00 g
din care grăsimi saturate 0.06 g
0.00 g
Carbohidrati 0.39 g 0.02 g
din care zahăr 0.01 g 0.00 g
Fibre 0.65 g 0.03g
Proteine 0.23 g 0.01 g
Sare 0,07 g
0.00 g
Info produs
Producator
Forpro - Carb Control
Numar articol
_FP-ZCS450DC-500