Near Zero Calorie- Sos Italian Bolognese Data de expirare a produsului 03.12.2020

-23%
Near Zero Calorie- Sos Italian Bolognese Data de expirare a produsului 03.12.2020

Sosurile italiene Bolognese, care amintesc de armonia gusturilor italienești veritabile, sunt recomandate în primul rând pentru paste.

Data de expirare 03.12.2020

26,00 RON
Promoție: 20,00 RON
Început: 18.09.2020   În limita stocului!
Preț unitar: 0,0444 RON/m
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Info produs
Descriere

Near Zero Calorie- Sos Italian Bolognese

NOUĂ GENERAȚIE PENTRU DIETĂ

Zero zahăr, zero grăsimi....cum se poate?

Secretul este în dezvoltarea produselor Forpro-Carb Control, produse foarte sănătoase, care ajută direcționarea oamenilor către o nutriție fără calorii, fără grăsimi, fără carbohidrați și fără zahăr, fără să uite experiența gustului extraordinar.

Sosurile italiene Bolognese, care amintesc de armonia gusturilor italienești veritabile, sunt recomandate în primul rând pentru paste. Forpro-Carb Control oferă o gamă de arome deosebite gurmanzilor.

Forpro-Carb Control, cea mai dinamică companie a branșei, a obținut rezultate excepționale în dezvoltarea esenței, care asigură gustul asemănător originalului pe lângă conținut redus de calorii, grăsimi, zahăr și carbohidrați, cu conținut de materii prime de calitate premium.

Toate sosurile au gust excepțional. De îndată ce guști aceste sosuri, uiți imediat că acesta este un produs cu conținut scăzut de calorii.

 

Produsele Near Zero Calorie Sauce pot fi introduse ușor în orice dietă. Persoanele care iubesc preparatele gustoase, dar din motive medicale trebuie să se abțină de la ele, primesc o șansă cu produsele Forpro-Carb Control pentru a nu fi nevoite să evite complet mâncărurile preferate.

Ambalajul practic și capacul anti-scurgere asigură o dozare exactă și curată acasă sau pe drum.

Una din specialitățile gamei Forpro-Carb Control este sosul Italian Bolognese, în care pe lângă roșii și oregano, ceapa și boiaua garantează gustul unic. Este perfect pentru completarea preparatelor din paste. Dacă îți place să dai gust mâncărurilor tale, dar îți este frică de conținutul ridicat de calorii și zahăr, atunci îți recomandăm produsele Forpro-Carb Control care sunt:

  • Cu calorii reduse
  • Cu conținut de zahăr redus
  • Cu conținut redus de grăsimi
  • Fără gluten
  • Fără soia
  • Cu gust unic și delicios

 

Prezentare: 450 ml

 

Sfat: Alege lângă sos paste ZERO CARB (Triple Zero Pasta), cu care poți înlocui mesele fără remușcări!

Ingrediente: apă, fibre de citrice, sare, sos de roșii, arome, extract de oregano, extraxt de cepă, boia, extract de țelină, extract de busuioc, oțet de vin 6%, agent de îngroșare: gumă de xantan, conservanți: sorbat de potasiu,  îndulcitor: sucraloză, eritrit. Conține urme de lapte, gluten, soia, crustacee, sulfiți, ouă, semințe de susan, nuci și țelină. Conține îndulcitor.

 

Valoare nutritivă/100 ml

 

100 ml
1 portie - 5 ml
Energie 64 kJ (15 kcal) 3 kJ (1 kcal)
Grăsimi totale 0 g
0 g
din care grăsimi saturate 0,1 g
0 g
Carbohidrați 3 g <0,5 g
din care zahăr 1,2 g <0,5 g
Fibre 1,5 g <0,5 g
Proteine 0,5 g 0 g
Sare 2,4 g
<0,5 g
Info produs
Producator
Forpro - Carb Control
Numar articol
T-K-0019