Sos Near Zero Calorie – Sos pentru Steak

Sos Near Zero Calorie – Sos pentru Steak

Zero carb nutrition  Sugar free nutrition Fat Free nutrition


Sosurile pentru steak, cu gustul lor intens, sunt recomandate în primul rând pentru preparate la grătar, carne de vânat, de vită și de porc.

26,00 RON
Preț unitar: 0,0578 RON/ml
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Info produs
Descriere

Sos Near Zero Calorie – Sos pentru Steak


NOUĂ GENERAȚIE PENTRU DIETĂ!

 

Zero zahăr, zero grăsimi....cum se poate?

 

Secretul este în dezvoltarea produselor Forpro-Carb Control, produse foarte sănătoase, care ajută direcționarea oamenilor către o nutriție fără calorii, fără grăsimi, fără carbohidrați și fără zahăr, fără să uite experiența gustului extraordinar.

Sosurile pentru steak, cu gustul lor intens, sunt recomandate în primul rând pentru preparate la grătar, carne de vânat, de vită și de porc.

Forpro-Carb Control, cea mai dinamică companie a branșei, a obținut rezultate excepționale în dezvoltarea esenței, care asigură gustul asemănător originalului pe lângă conținut redus de calorii, grăsimi, zahăr și carbohidrați, cu conținut de materii prime de calitate premium.

Toate sosurile au gust excepțional. De îndată ce guști aceste sosuri, uiți imediat că acesta este un produs cu conținut scăzut de calorii.

 

Produsele Near Zero Calorie Sauce pot fi introduse ușor în orice dietă. Persoanele care iubesc preparatele gustoase, dar din motive medicale trebuie să se abțină de la ele, primesc o șansă cu produsele Forpro-Carb Control pentru a nu fi nevoite să evite complet mâncărurile preferate.

Ambalajul practic și capacul anti-scurgere asigură o dozare exactă și curată acasă sau pe drum.

Una din specialitățile gamei Forpro-Carb Control este sosul pentru Steak, care prin oțet de vin, roșii, boabe de muștar, ceapă și piper negru adăugat asigură un gust deosebit și unic. Este perfect pentru a da gust cărnii de vânat, cărnii de vită, preparatelor la grătar sau hamburgerului. Dacă îți place să dai gust mâncărurilor tale, dar îți este frică de conținutul ridicat de calorii și zahăr, atunci îți recomandăm produsele Forpro-Carb Control care sunt:

  • Cu calorii reduse
  • Conținut redus de zahăr
  • Conținut redus de grăsime
  • Fără gluten
  • Fără soia
  • Cu gust unic și delicios

 

Prezentare: 450 ml

 

Sfat: Alege lângă sos paste ZERO CARB (Triple Zero Pasta), cu care poți înlocui mesele fără remușcări!

Ingrediente: apă, fibre de citrice, sare, oțet de vin, sos de roșii, fibre de ovăz, arome, extract de țelină, extract de ceapă, muștar sarepta, extract de piper negru, regulator de aciditate: acid citric, agenți de îngroșare: gumă de xantan, gumă de celuloză, conservanți: sorbat de potasiu, colorant: caroteni, îndulcitor: sucraloză. Conține urme de lapte, gluten, soia, crustacee și sulfiți. Conține îndulcitor.

 

Valoare nutritivă/100 ml  100 ml
1 portie - 5 ml
Energie 89 kJ (15 kcal) 4 kJ (1 kcal)
Grăsimi totale 0,5 g
0 g
din care grăsimi saturate 0,1 g
0 g
Carbohidrați 3,7 g 0 g
din care zahăr 1,7 g 0 g
Fibre 2,3 g 0 g
Proteine 0,6 g 0 g
Sare 1,5 g
0,06 g
Info produs
Producator
Forpro - Carb Control
Numar articol
T-K-0017