The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.
 

Forpro High Protein Muesli with fruits - 500g

Forpro High Protein Muesli with fruits - 500g

Mănâncă inteligent, fii în formă! În fiecare zi, o dietă sănătoasă, bogată în proteine, cu conținut scăzut de carbohidrati, nu ar putea fi mai simplă.

29.00 RON
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Info
Details

Forpro High Protein Muesli with fruits - 500g.

Musli proteic cu fructe.


Mănâncă inteligent, fii în formă!

În fiecare zi, o dietă sănătoasă, bogată în proteine, cu conținut scăzut de carbohidrati, nu ar putea fi mai simplă.

 FORPRO CARB CONTROL prezintă produsul său de musli bogat în proteine, fibre, combinația perfectă de cereale integrale, fructe uscate (smochine, mere de piersic, curmale) și semințe în combinație cu cantitatea potrivită de proteine! Bomba de energie gata de consum, o sursă completă de proteine.

 Prin combinația de Forpro High Proteine ​​Musli și o varietate de semințe oleaginoase și fructe uscate, începutul perfect al zilei este foarte simplu. Datorită conținutului ridicat de proteine ​​și fibre, organismul obține suficientă energie. Fulgi de soia și ovăz bogat în proteine, semințe de floarea soarelui, semințe de in și semințe de susan oferă un mic dejun ideal zilnic.

Adaugă doar puțin lapte cu conținut scăzut de grăsimi, suc de portocale sau iaurt pentru a obține o mâncare excelentă, ușoară, bogată în nutrienți și delicioasă!

Forpro High Proteine ​​Muesli cu fructe este bogat în proteine ​​și are un conținut redus de carbohidrați. Proteinele sunt foarte importante pentru o dietă sănătoasă și bogată în proteine. Mușchii noștri conțin multă proteină, așa că organismul are nevoie de ea în cantități suficiente. Proteinele sunt, de asemenea, necesare pentru sportivi, tineri în dezvoltare, vârstnici, vârstnici care trebuie să se protejeze împotriva pierderilor musculare.

 

Musli:

  • Sursa de energie de proteine,fibre,vitamine
  • Ajută la un stil de viață sănătos.
  • Bombă de energie.
  • Recomandat și pentru dietă.
  • Poate avea efect asupra pierderii în greutate.
  • Fără conservanți.


Ingrediente
:Soia 57% (fulgi de soia, textură de soia), fulgi de ovăz, fructe uscate 10% (smochine (smochine, făină de orez), piersici (caise, făină de orez), mere, curmale), semințe de floarea soarelui, semințe de in, semințe de susan.Mod de utilizare: pentru micul dejun sau pentru a înlocui complet orice masă. Temperatura de depozitare 0°C - 25°C,

Prezentare: 500 g

100 g               

Valoarea energetica

1671 kJ (401 kcal)
Total grăsimi: 17,9 g
Carbohidrați:     23,5 g
din care zahăr:   11,2 g
Fibre 19,3 g
Proteine 26,7 g
Sare 0,04 g

*% RI - Consumul de referință al unui adult obișnuit

Info
Article No.
Fp-hpmf-500