Forpro Near Zero Calorie Sauce - Spicy mexicana

Forpro Near Zero Calorie Sauce - Spicy mexicana

Condimentat plăcut, picant!Spicy Mexicana este plină de arome. Se potrivește la multe alimente și puteți inbunatati cu el orice mancare simplă.

26.00 RON
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Info
Details

Forpro Near Zero Calorie Sauce - Spicy mexicana (picant)

 

NOUĂ GENERAȚIE PENTRU DIETĂ!

 
Zero zahăr, zero grăsimi....cum se poate?

Secretul este în dezvoltarea produselor Forpro-Carb Control, produse foarte sănătoase, care ajută direcționarea oamenilor către o nutriție fără calorii, fără grăsimi, fără carbohidrați și fără zahăr, fără să uite experiența gustului extraordinar.

Forpro Near Zero Calorie Sauce - Spicy Mexicana este plină de arome. Se potrivește la multe alimente și puteți inbunatati cu el orice mancare simplă.

Forpro-Carb Control, cea mai dinamică companie a branșei, a obținut rezultate excepționale în dezvoltarea esenței, care asigură gustul asemănător originalului pe lângă conținut redus de calorii, grăsimi, zahăr și carbohidrați, cu conținut de materii prime de calitate premium.

 

Produsele Near Zero Calorie Sauce pot fi introduse ușor în orice dietă. Persoanele care iubesc preparatele gustoase, dar din motive medicale trebuie să se abțină de la ele, primesc o șansă cu produsele Forpro-Carb Control pentru a nu fi nevoite să evite complet mâncărurile preferate.

Ambalajul practic și capacul anti-scurgere asigură o dozare exactă și curată acasă sau pe drum.

recomandăm produsele Forpro-Carb Control care sunt:

  • Cu calorii reduse
  • Fără zahăr
  • Fără grăsime
  • Fără gluten
  • Fără soia
  • Cu gust unic și delicios

 

Prezentare: 500 ml

Ingrediente: apă,sos de rosii(8%),otet din acool,ceapa uscata, agenți de îngroșare:fibra citrica, gumă de xantan, gumă de celuloză, inulină, amidon,condimente(contine si chili), sare,arome,regulator de aciditate:  acid citric,conservanți: sorbat de potasiu,colorant: dioxid de titan,îndulcitor: sucraloză.

 

Valoare nutritivă/100 ml

100 ml
1 portie- 5 ml
Energie 110 kJ (26 kcal) 6 kJ (1 kcal)
Grasimi 0,14 g
0,01 g
din care grăsimi saturate 0,03 g 0,00 g
Carbohidrati 4 g 0,2 g
din care zahăr 1,5 g 0,08 g
Fibre 3,3 g 0,07 g
Proteine 0,62 g 0,03 g
Sare 2,1 g
0,11 g
Info
Article No.
FP-Spm-500