Near Zero Calorie Dressing - Ceaser Salad

Near Zero Calorie Dressing - Ceaser Salad

50 ml suplimentar pentru același preț! Dressingul Salata Ceaser Forpro-Carb Control oferă un gust special gurmanzilor adevărați.

26.00 RON
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Info
Details

Near Zero Calorie Dressing -Salata Ceaser

NOUĂ GENERAȚIE PENTRU DIETĂ

Zero zahăr, zero grăsimi....cum se poate?

Secretul este în dezvoltarea produselor Forpro-Carb Control, produse foarte sănătoase, care ajută direcționarea oamenilor către o nutriție fără calorii, fără grăsimi, fără carbohidrați și fără zahăr, fără să uite experiența gustului extraordinar.

 

Near Zero Calorie Dressing-Salata Ceaser este recomandat pentru salate si sandwich-uri.

 

Forpro-Carb Control, cea mai dinamică companie a branșei, a obținut rezultate excepționale în dezvoltarea esenței, care asigură gustul asemănător originalului pe lângă conținut redus de calorii, grăsimi, zahăr și carbohidrați, cu conținut de materii prime de calitate premium.

Toate sosurile au gust excepțional. De îndată ce guști aceste sosuri, uiți imediat că acesta este un produs cu conținut scăzut de calorii.

 

Produsele Near Zero Calorie Sauce pot fi introduse ușor în orice dietă. Persoanele care iubesc preparatele gustoase, dar din motive medicale trebuie să se abțină de la ele, primesc o șansă cu produsele Forpro-Carb Control pentru a nu fi nevoite să evite complet mâncărurile preferate.

Ambalajul practic și capacul anti-scurgere asigură o dozare exactă și curată acasă sau pe drum.

 

Una din specialitățile gamei Forpro-Carb Control este Dressing-Salata Ceaser,care este un amestec de oțet, usturoi, busuioc uscat și fibre de citrice. Potrivit pentru aromatizarea unei game variate de alimente, recomandate pentru salate, sandwich-uri sau hamburgeri. Dacă îți place să dai gust mâncărurilor tale, dar îți este frică de conținutul ridicat de calorii și zahăr, atunci îți recomandăm produsele Forpro-Carb Control care sunt:

  • Cu calorii reduse
  • Cu conținut de zahăr redus
  • Cu conținut redus de grăsimi
  • Fără gluten
  • Fără soia
  • Cu gust unic și delicios

 

Prezentare: 500 ml

 

Sfat: Alege lângă sos paste ZERO CARB (Triple Zero Pasta), cu care poți înlocui mesele fără remușcări!

Ingrediente:apă, oțet,agent de îngroșare: fibre de citrice, gumă de celuloză, gumă de xantan, sare, aromă, colorant: dioxid de titan, conservant: sorbat de potasiu, busuioc uscat, extract de usturoi, îndulcitori: sucraloză. Conține îndulcitor.

 

Valoare nutritivă/100 ml

 

100 ml
1 portie - 5 ml
Energie 32 kJ (8 kcal) 2 kJ (1 kcal)
Grăsimi totale 0,02 g
<0,01 g
din care grăsimi saturate 0,01 g
<0,01 g
Carbohidrați 1,1 g 0,06 g
din care zahăr 0,01 g <0,01 g
Fibre 1,4 g 0,07 g
Proteine 0,09 g <0,01 g
Sare 1,5 g
0,07 g
Info
Article No.
FP-CEAD-500