Near Zero Calorie Sauce - Hot Chili

Near-Zero-Calorie-Sauce-Hot-Chili

50 ml suplimentar pentru același preț! Realizat pentru iubitorii picante și condimentate cu oregano și busuioc.

Data de expirare 22.10.2020

26.00 RON
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Info
Details

Near Zero Calorie Sauce - Hot Chili

NOUĂ GENERAȚIE PENTRU DIETĂ

Zero zahăr, zero grăsimi....cum se poate?

Secretul este în dezvoltarea produselor Forpro-Carb Control, produse foarte sănătoase, care ajută direcționarea oamenilor către o nutriție fără calorii, fără grăsimi, fără carbohidrați și fără zahăr, fără să uite experiența gustului extraordinar.

 

Forpro-Carb Control, cea mai dinamică companie a branșei, a obținut rezultate excepționale în dezvoltarea esenței, care asigură gustul asemănător originalului pe lângă conținut redus de calorii, grăsimi, zahăr și carbohidrați, cu conținut de materii prime de calitate premium.

Toate sosurile au gust excepțional. De îndată ce guști aceste sosuri, uiți imediat că acesta este un produs cu conținut scăzut de calorii.

 

Produsele Near Zero Calorie Sauce pot fi introduse ușor în orice dietă. Persoanele care iubesc preparatele gustoase, dar din motive medicale trebuie să se abțină de la ele, primesc o șansă cu produsele Forpro-Carb Control pentru a nu fi nevoite să evite complet mâncărurile preferate.

Ambalajul practic și capacul anti-scurgere asigură o dozare exactă și curată acasă sau pe drum.

 

Una din specialitățile gamei Forpro-Carb Control este sosul Hot Chili ,care este un amestec de busuioc, chili, oregano. Perfect pentru a condimenta carnea de vită, mâncăruri prăjite,la grătar sau pentru hamburgeri. Dacă îți place să dai gust mâncărurilor tale, dar îți este frică de conținutul ridicat de calorii și zahăr, atunci îți recomandăm produsele Forpro-Carb Control care sunt:

  • Cu calorii reduse
  • Cu conținut de zahăr redus
  • Cu conținut redus de grăsimi
  • Fără gluten
  • Fără soia
  • Cu gust unic și delicios

 

Prezentare: 500 ml

 

Sfat: Alege lângă sos paste ZERO CARB (Triple Zero Pasta), cu care poți înlocui mesele fără remușcări!

Ingrediente:apă,fibre de citrice,sare, sos de roșii,extract de oregano, pudră de ardei chili, extract de busuioc, regulator de aciditate: acid citric, agent de îngroșare: gumă de xantan, conservant: sorbat de potasiu, îndulcitor: sucraloză. Conține urme de lapte, gluten, soia, crustacee, sulfiți, ouă, semințe de susan, nuci și țelină. Conține îndulcitor.

 

Valoare nutritivă/100 ml

 

100 ml
1 portie - 5 ml
Energie 57 kJ (14 kcal) 3 kJ (1 kcal)
Grăsimi totale 0 g
0 g
din care grăsimi saturate 0 g
0 g
Carbohidrați 2,4 g 0 g
din care zahăr 0,9 g 0 g
Fibre 1,7 g 0 g
Proteine 0,5 g 0 g
Sare 1,3 g
0,06 g
Info
Article No.
FP-ZCS450HC-500