Misiunea noastra

MISIUNEA NOASTRĂ

Dezvoltarea alimentelor speciale, sănătoase, ajutarea oamenilor să controleze caloriile, grăsimile, carbohidrații, glutenul sau zahărul de orice fel fără a renunța la gustul excepțional.

I. Suplimente cu conținut înalt de proteine

Pentru începerea unui regim de slăbire cu succes. Conținut înalt de proteine, conținut scăzut de carbohodrați. Suplimente bogate în proteine pentru o masă dietetică (2 sau 3 feluri) pentru mic dejun, prânz sau cină.

Preparare și prezentare:

La rece, în cuptor cu microunde, în mod tradițional (în cuptor sau în tigaie). Ca și budinci, băuturi calde, tarte, prăjituri, terciuri, supe, omlete sau alte specialități gustoase. Ele sunt foarte eficiente în cazul dietelor de slăbit bogate în proteine sau ocazional pentru menținere. Partea proteică a mesei se va asocia cu alimente normale: legume, produse lactate sau fructe.

II. Snackuri bogate în proteine pentru gustare

Ele sunt: crocante, dulci sau picante. Aceste snack-uri vă vor aduce plăcerea unică a delicateselor interzise. Acestea sunt gustări „comode și „fără remușcări” pe care le puteți consuma pe drum. Ele sunt bogate în proteine, cu conținut scăzut de carbohidrați și grăsimi, potrivite pentru dietele de slăbit și pentru controlul greutății. Ele pot fi consumate și în afara dietelor, oricând, de toată lumea: pentru a preveni senzația de foame, între mese, în timpul activităților sportive sau ca și aperitiv. O sursă de energie fără risc pentru siluetă. Le puteți savura singuri sau împreună cu prietenii.

III. Înlocuitori pentru mese

Pentru a avea un control al greutății echilibrat și complet! Pentru regim cu conținut foarte scăzut de carbohidrați. Produsele all-in-one pot înlocui o masă echilibrată pentru mic dejun, prânz sau cină. Ele sunt ideale pentru o masă luată pe drum, dacă sunteți grăbiți sau nu aveți timp pentru gătit (în timpul serviciului sau al cumpărăturilor). Ele sunt potrivite pentru dietele de slăbit și ocazional pentru controlul greutății!

IV. Alimente funcționale și suplimente

Well-being – Sport – Health Forpro® CarbControl dezvoltă și alte alimente nutritive, funcționale și sănătoase, destinate obținerii stării de bine, regimului special al sportivilor, regimului vârstnicilor cu nevoi speciale de nutriție.

ALEGEREA ESTE A TA!

Echipa Forpro® CarbControl